Over Houtenspeelgoedtrein

Het leukste en mooiste kwaliteits houten speelgoed

Houtenspeelgoedtrein kiest met veel zorg het mooiste en origineelste kwaliteits houten speelgoed uit. Het houten speelgoed is gemaakt van de beste materialen, goed vormgegeven en afgewerkt en voldoet uiteraard aan de huidige CE-speelgoed normen. Het houten speelgoed van Houtenspeelgoedtrein zorgt ervoor dat uw kind zich op een leuke en veilige manier goed kan ontwikkelen.

Spelen met natuurlijke materialen biedt veel ontwikkelingsvoordelen. Natuurlijke materialen zoals hout hebben een structuur, een geur en een smaak. Dit zijn prettige eigenschappen voor kinderen die hun tast-, reuk- en smaakzintuigen gebruiken om waar te nemen en herinneringen vast te houden. Ook de lekkere geur zal jaren later herinneringen oproepen. Hout neemt tevens de temperatuur van het kinderhandje aan. Dit is echt direct contact. Daarom is speelgoed gemaakt van natuurlijke materialen prettig om te voelen en af te tasten.

Het merendeel van het houten speelgoed van Houtenspeelgoedtrein is gemaakt van het sterke rubberhout. De rubberboom levert eerst latex om vervolgens te worden omgekapt. Nadat een rubberboom is omgekapt, wordt echter meteen een nieuwe geplant. Op deze manier krijgen kinderen de mogelijkheid te spelen met leuk en duurzaam speelgoed dat gemaakt is van een natuurlijk materiaal zonder daarvoor het milieu aan te tasten.

Houtenspeelgoedtrein werkt vooral met vrolijk, gekleurd houten speelgoed. Dit omdat zij ervan overtuigd is dat dit aangename natuurmateriaal in combinatie met de vele heldere kleuren en vormen het beste geschikt is voor de ontwikkeling van kinderen. Vrolijke kleuren spreken kinderen aan en zijn erg leerzaam voor kinderen. Daarnaast onderscheidt het assortiment houten speelgoed van Houtenspeelgoedtrein zich door de grote keuze, de enorme diversiteit en de zeer gevarieerde designs.

Houtenspeelgoedtrein is leverancier van o.a. de volgende merken: Allehand design, Santoys, Dudu toys, Scratch, Primi Passi, Eddu toy, I’m toys, Playmais, Beleduc, Janod, Trademan, Nino & Ideas, Pintoy en Voila.

Houtenspeelgoedtrein is onderdeel van DoeppieDee en Bezige Boefjes.

Copyright © 2017 DoeppieDee en Bezige Boefjes.